Logo CentruTestareAcreditat ECDL

 

 

 

 

 

 


SP Simple Youtube

Please enter youtube id.

JW Media Player

You must have Flash Player installed in order to see this player.

 Învață să prețuiești valorile!

 

Luni, 10 februarie 2014, la întoarcerea din vacanţa de iarnă, elevii şi cadrele didactice din Liceul Tehnologic „Doamna Chiajna” au fost surprinşi şi totodată încântaţi de „expoziţia” ce împodobeşte holurile unităţii de învăţământ cu tablouri care ilustrează portretul şi câteva date semnificative din viaţa unor personalităţi marcante pentru istoria omenirii.

Cu ajutorul Primăriei Chiajna, conducerea liceului a reuşit să aducă mai aproape de elevi 70 de personalităţi de ieri şi de azi, române şi străine, din domenii variate: muzică, pictură, sculptură, matematică, fizică, chimie, biologie, literatură, istorie, geografie, economie, psihologie, teologie şi sport.

Prin acest demers, care are ca deviză „Învaţă să preţuieşti valorile!”, se doreşte insuflarea în rândurile elevilor a dorinţei de a cunoaşte, de a afla lucruri interesante din viaţa şi activitatea unor oameni care s-au sacrificat pentru visurile lor, contribuind astfel la progresul omenirii.

Ne bucură faptul că atât cadrele didactice, cât mai ales elevii au fost entuziasmaţi de  proiect, citind cu interes informaţiile referitoare la aceşti titani ai omenirii. Mai mult, elevii şi-au manifestat dorinţa de a organiza ulterior şi concursuri de cultură generală.

Un prim pas în a-i educa pe elevii noştri să aprecieze oamenii cu adevărat valoroşi a fost făcut. Sperăm ca de acum înainte să îşi aleagă cu mai multă chibzuinţă modelele în viaţă.

 

Galerie foto

 
 


Copyright ©2013-2016 Liceul Tehnologic “Doamna Chiajna”. Toate drepturile sunt rezervate.