Logo CentruTestareAcreditat ECDL

 

 

 

 

 

 


SP Simple Youtube

Please enter youtube id.

JW Media Player

You must have Flash Player installed in order to see this player.
 

Festivitatea de absolvire a elevilor claselor a XII-a, promoţia 2014

 

            Marţi, 27 mai 2014, a avut loc, în incinta Liceului Tehnologic „Doamna Chiajna”, festivitatea de absolvire a elevilor claselor a XII-a.

Festivitatea s-a ţinut în aer liber, iar elevii, în frunte cu domnii diriginţi: Răzvan VOICESCU (XII A), Petrişor SIMION (XII B) şi Mihaela PETRE-STOICA (XII C), şi-au făcut intrarea în curtea liceului pe măsură ce se derula imnul Gaudeamus igitur. Colegii lor mai mici i-au aşteptat cu flori şi steguleţe.

Fiecare şef de clasă a oferit profesorilor diriginţi o medalie şi o diplomă, mulţumindu-le pentru că le-au fost alături în toţi aceşti 4 ani de liceu.

După un mic discurs al fiecărui diriginte, aceştia au strigat pentru ultima oară catalogul clasei, oferind elevilor diploma de absolvire.

Şefa de promoţie, Raisa GÎSCĂ, a înmânat „cheia sucesului” elevilor claselor a XI-a, reprezentaţi prin Diana RADU – clasa a XI-a A.

La final, după ce şi-au mutat, conform tradiţiei, ciucurele de la tocă din partea stângă în partea dreaptă, absolvenţii şi-au aruncat tocile în aer.

Festivitatea s-a încheiat cu promisiunea revederii peste 10 ani, în 2024!

Felicitări şi succes în viaţă! 

 

Galerie foto

 


Copyright ©2013-2016 Liceul Tehnologic “Doamna Chiajna”. Toate drepturile sunt rezervate.