Logo CentruTestareAcreditat ECDL

 

 

 

 

 

 


SP Simple Youtube

Please enter youtube id.

JW Media Player

You must have Flash Player installed in order to see this player.

Zâmbete de Crăciun

 

În perioada 5-12 decembrie 2014 elevii şi cadrele didactice de la Liceul Tehnologic „Doamna Chiajna” s-au implicat în proiectul „Zâmbete de Crăciun”, reuşind să aducă pe chipul unor oameni încercaţi de soartă bucuria Sărbătorii Naşterii Domnului.

Elevii şi profesorii au pus la dispoziţie: alimente, jucării, hăinuţe, încălţăminte, medicamente, bani (folosiţi pentru achiziţionarea de hrană) etc., care au fost apoi donate celor 40 de copii orfani de la Fundaţia „Mia`s children” şi membrilor a două familii sărmane din Teleorman: unii au rămas fără agoniseala de o viaţă atunci când casa le-a ars din temelii, iar ceilalţi cresc doi copii a căror mamă a decedat în urmă cu 6 luni, la numai 19 ani.

Lacrimile de bucurie din ochii acestor oameni, fericiţi că cineva s-a gândit şi la ei în pragul sărbătorilor de iarnă, ne-au emoţionat profund şi ne-au arătat că a meritat din plin să ne concentrăm întreaga energie în acest proiect de suflet.

Ne bucură faptul că, în încercarea noastră de a le „croitori” acestor oameni un Crăciun mai bun, am atras alături de noi şi prieteni, cunoscuţi, sponsori care ne-au susţinut cauza.

Le mulţumim din suflet tuturor celor care s-au implicat şi au pus umărul la împlinirea acestui proiect minunat şi ne dorim să mai desfăşurăm astfel de activităţi ... din suflet pentru suflet...

 

Galerie foto

 
 


Copyright ©2013-2016 Liceul Tehnologic “Doamna Chiajna”. Toate drepturile sunt rezervate.