Logo CentruTestareAcreditat ECDL

 

 

 

 

 

 


SP Simple Youtube

Please enter youtube id.

JW Media Player

You must have Flash Player installed in order to see this player.

Premiul "Cele mai bune efecte audiovizuale", obținut la Festivalul de Teatru Școlar în Limba Spaniolă

 

 

În perioada 19-20 februarie 2016 a avut loc, la Palatul Național al Copiilor din București, cea de-a XII-a ediție a Festivalului de Teatru Școlar în Limba Spaniolă din România și Republica Moldova.

La acest eveniment a participat și Liceul Tehnologic „Doamna Chiajna”, alături de celelalte 9 licee cu secții bilingve româno-spaniole din țara noastră, la care s-a adăugat Liceul „Miguel de Cervantes Saavedra” din Chișinău.

Unitatea noastră de învățământ a fost reprezentată de 8 elevi: Dragoș MĂLÂIA, Anda Elena NEAGU și Alexandra BARBU, din clasa a IX-a A; Ana Alexandra IONIȚĂ-RADU, Dan Irinel MARIN, Ana-Maria SURUGIU, Cristina Ana SFERA și Florina ROPOT, din clasa a X-a A.

Elevii, coordonați de doamnele profesor de limba spaniolă Roxana TĂNASE și Adelina ȘERBAN, au jucat piesa ¡GOOOOL!, într-o adaptare a lucrării autorului spaniol Luis Jaraquemada.

În urma participării la acest festival, echipa liceului nostru a obținut Premiul "Mejores Efectos Audiovisuales" ("Cele mai bune efecte audiovizuale").

Felicitări elevilor și profesorilor implicați!


 

Galerie foto

 
 


Copyright ©2013-2016 Liceul Tehnologic “Doamna Chiajna”. Toate drepturile sunt rezervate.