Logo CentruTestareAcreditat ECDL

 

 

 

 

 

 


SP Simple Youtube

Please enter youtube id.

JW Media Player

You must have Flash Player installed in order to see this player.

Ziua porților deschise – clasa pregătitoare

                                       

Vineri, 26 februarie 2016, unitatea noastră de învățământ a organizat Ziua porților deschise pentru toți părinții interesați de înscrierea micuților lor în clasa pregătitoare.

Încă de la primele ore ale dimineții, părinții – majoritatea însoțiți de copii – au început să sosească la sediul nostru pentru a ne cunoaște mai bine, a discuta cu doamnele învățătoare, a vedea spațiile în care se desfășoară activitatea la clasele pregătitoare și a solicita diferite informații privind etapa înscrierii.

Noi i-am așteptat cu brațele deschise și cu multe surprize: mărțișoare confecționate de elevii noștri, flyere, pliante cu oferta educațională pentru clasa pregătitoare, oferta pentru after-school, bomboane, baloane… și – cel mai important – disponibilitate pentru a răspunde la toate întrebările oaspeților noștri. La final, i-am rugat să ne lase câteva impresii scrise despre vizita lor la unitatea noastră de învățământ și eventual sugestii/recomandări/sfaturi pentru a ne îmbunătăți activitatea.

A fost o zi incredibilă, la finalul căreia am contabilizat un număr impresionant de familii ce ne-au trecut pragul și și-au manifestat interesul de a-și înscrie copiii în clasa pregătitoare la școala noastră.

Aducem mulțumiri și felicitări tuturor cadrelor didactice, personalului didactic-auxiliar și nedidactic, precum și elevilor din clasele primare și gimnaziale, care au contribuit în mod definitoriu la organizarea acestui eveniment.

P.S. În galeria foto veți regăsi imagini premergătoare Zilei porților deschise [veți vedea cum s-au pregătit doamnele învățătoare și elevii pentru acest eveniment], cât și fotografii din timpul zilei de vineri, 26 februarie 2016, realizate cu o parte din părinții și copiii care ne-au vizitat [plus câteva rânduri notate de aceștia în „caietul de impresii”].

Galerie foto

 
 


Copyright ©2013-2016 Liceul Tehnologic “Doamna Chiajna”. Toate drepturile sunt rezervate.