Logo CentruTestareAcreditat ECDL

 

 

 

 

 

 


SP Simple Youtube

Please enter youtube id.

JW Media Player

You must have Flash Player installed in order to see this player.

Alcătuirea echipajelor care vor participa la ediția I a

Concursului „10 pentru cooltură!”

 

Cultura este cool, iar noi vrem să demonstrăm acest lucru! De aceea, am hotărât să organizăm la nivelul unității noastre de învățământ un concurs de cultură generală, pe care l-am numit „10 pentru cooltură!” Etapa finală a concursului va avea loc la aniversarea a 12 ani de la înființarea liceului, în data de 10 mai 2016.

Până atunci însă, luni, 29 februarie 2016, elevii claselor V-X au susținut un test de selecție, în urma căruia au fost aleși cei mai buni 3 elevi plus o rezervă din fiecare clasă.

Joi, 3 martie 2016, a avut loc, prin tragere la sorți, etapa de alcătuire a celor 3 echipaje ce vor participa la concursul din data de 10 mai 2016, fiecare echipaj fiind format din 12 elevi, câte unul din fiecare clasă V-X. Activitatea a fost coordonată de doamna prof. Mihaela PETRE-STOICA. Au fost prezente la alcătuirea echipajelor și doamnele prof: Mihaela COMAN, Mihaela MUNTEANU, Cristina GRIGORE, Daniela VELICU și Mariana DINU, care, alături de domnul prof. Dumitru STREINU, au sarcina de a pregăti pentru concurs cele 3 echipaje.

Le dorim succes tuturor participanților! Fie ca cel mai bun echipaj să câștige!

Galerie foto

 
 


Copyright ©2013-2016 Liceul Tehnologic “Doamna Chiajna”. Toate drepturile sunt rezervate.