Logo CentruTestareAcreditat ECDL

 

 

 

 

 

 


SP Simple Youtube

Please enter youtube id.

JW Media Player

You must have Flash Player installed in order to see this player.
 

Am câștigat Cupa Coca-Cola pentru al doilea an consecutiv!

 

A V-a ediţie a Cupei Coca-Cola, cea mai importantă competiţie de fotbal în sală dedicată liceenilor, a aliniat în 2016 la start peste 510 echipe din 414 licee, dintre care 384 echipe de băieți și 126 echipe de fete.

Printre cele 384 echipe de băieți s-a aflat și campioana en-titre, echipa Liceului Tehnologic “Doamna Chiajna”, antrenată de profesorii Mircea JECU şi Robert NAGY.

Mânaţi de dorinţa de a câştiga marele premiu: plecarea la Paris, pentru a trăi chiar din tribune emoțiile meciului România – Elveția din data de 15 iunie, din cadrul UEFA EURO 2016, cât şi de pasiunea cu care antrenorii i-au coordonat la fiecare prezenţă pe teren, tinerii fotbalişti ai liceului nostru nu au demonstrat doar talent şi determinare, ci şi faptul că, din cei 6000 de fotbalişti înscrişi în acest an, ei au format o echipă ce a ştiut să treacă de fiecare etapă, ajungând până în finala naţională, pe care au şi câştigat-o, pentru al doilea an consecutiv.

Cu o strategie de joc ce poate inspira şi marile echipe, băieţii de la ,,Doamna Chiajna” au învins, în finala județeană desfășurată la sala Rapid, Liceul Tehnologic “Nicolae Bălcescu” Voluntari (scor 10-1). Apoi, au oferit un spectacol demn de marile derby-uri în Grupa Finală de la Bucureşti, în compania echipei Colegiului Tehnic Feroviar “Mihai I” București (scor 2-1) și a Liceului Tehnologic “Elie Radu” București (scor 5-1).

Drumul a fost unul presărat cu multă muncă, răbdare, dar şi obstacole, căci accidentele nedorite au dat emoţii atât antrenorilor, cât şi suporterilor, care au trăit intens, în tribună, fiecare pasă, fiecare ocazie de gol, fiecare minge trecută dincolo de linia porţii.

Adevăratele emoţii au început să se manifeste însă abia odată cu calificarea în etapa finală a competiţiei, care a avut loc în perioada 4-5 iunie 2016 în Parcul Tineretului din Bucureşti.

Astfel, sâmbătă, 4 iunie, echipa Liceului Tehnologic „Doamna Chiajna” a învins pe rând echipa Colegiului Tehnic “Aurel Vlaicu” Baia Mare (scor 4-0) şi echipa Colegiului Economic “Ion Ghica” Bacău (scor 6-3), reuşind accederea în ultimul act al competiţiei, care a avut loc a doua zi.

Puşi în faţa şansei de a-şi împlini visul și de a repeta performanța de anul trecut, când reușeau să se încoroneze campioni, băieţii noştri au dat totul pe teren, într-un meci pe care l-au dominat de la început până la sfârșit împotriva Colegiului Tehnic Feroviar “Mihai I” București, meci pe care l-au câştigat cu scorul de 7-1.

Un rol important în acest rezultat favorabil echipei noastre l-a avut şi galeria de suporteri înfocaţi, formată din părinţii şi apropiaţii elevilor noştri, dar şi din persoane care iniţial veniseră la meci fără a susţine neapărat vreuna din echipe, dar care au sfârşit prin a scanda şi ei „Chiajna la Paris!” sau „Campionii! Campionii!” A fost aşadar o ambianţă minunată, întâlnită poate doar la meciurile din Liga I.

Felicitări deopotrivă antrenorilor, prof. Mircea JECU și prof. Robert NAGY, cât şi echipei formate din elevii: Marian VOICU, Florin VLASE, Florin TĂNASE, Cristian FLISC, Alexandru RISTEA, Robert BOLOZAN, Robert RĂDUCANU, Daniel ILIE, Alexandru ȘERBAN, Ovidiu MARIN.

Felicitări deosebite celor care au marcat golurile din finală: Robert RĂDUCANU, Ovidiu MARIN (3 goluri), Alexandru RISTEA, Marian VOICU, Robert BOLOZAN.

Succes în continuare!

 

Campionii ediției 2016 a Cupei Coca-Cola vor pleca la Paris, pentru a trăi chiar din tribune emoțiile meciului România – Elveția din data de 15 iunie,

din cadrul UEFA EURO 2016!

 

Apariții în presă:

     Meciurile disputate în finala de la București (4-5 iunie 2016):

 

Buton cupa1  Buton cupa2  Buton cupa3

 


Copyright ©2013-2016 Liceul Tehnologic “Doamna Chiajna”. Toate drepturile sunt rezervate.