Logo CentruTestareAcreditat ECDL

 

 

 

 

 

 


SP Simple Youtube

Please enter youtube id.

JW Media Player

You must have Flash Player installed in order to see this player.
 

Festivitatea de absolvire a elevilor clasei a VIII-a

 

Imnul „Gaudeamus igitur” a răsunat joi, 16 iunie 2016, în curtea Liceului Tehnologic „Doamna Chiajna”, pentru elevii clasei a VIII-a, care şi-au luat rămas-bun de la dascălii ce i-au pregătit pe parcursul celor 4 ani de gimnaziu, cât şi de la colegii lor de generaţie şi mai mici.

În cadrul unei manifestări emoţionante, îmbrăcaţi cu robe şi toci albastre şi eşarfe galbene, vizibil emoţionaţi, tinerii au participat la o ultimă oră de dirigenţie, o oră deschisă, cu public, la care au asistat doamna dirigintă, prof. Daniela VELICU, conducerea liceului, o parte din cadrele didactice care au predat la această clasă, părinţi, bunici, fraţi şi surori, dar și colegi din clasele mai mici.

Discursurile emoţionante ale doamnei director, doamnei diriginte şi șefei de promoţie au marcat importanţa acestui punct de cotitură în viaţa tinerilor absolvenţi, care încheie acum un ciclu de învăţământ şi deschid o nouă filă în existenţa lor: viaţa de licean.

Conducerea Liceului Tehnologic „Doamna Chiajna” le urează succes absolvenţilor clasei a VIII-a la examenele care se apropie! Pe cei mai mulţi îi aşteptăm în toamnă în clasa a IX-a, iar celor care pleacă în alte părţi le urăm succes şi să reprezinte cu mândrie unitatea noastră de învăţământ oriunde se vor duce!

Galerie foto

 


Copyright ©2013-2016 Liceul Tehnologic “Doamna Chiajna”. Toate drepturile sunt rezervate.