Logo CentruTestareAcreditat ECDL

 

 

 

 

 

 


SP Simple Youtube

Please enter youtube id.

JW Media Player

You must have Flash Player installed in order to see this player.

  

Visul unui copil

            Mă numesc Gudei Alexandru.

M-am născut pe 6 aprilie 1995 în Bucureşti.

            Sunt elev în clasa a XII-a la Liceul Tehnologic Doamna Chiajna”.  Frecventez cursurile acestui liceu la clasa cu profil sportiv, fiind legitimat la secţia Lupte libere a Clubului Sportiv al Armatei Steaua. Îmbrăţişez tainele acestui sport din anul 2009, de la vârsta de 14 ani.

Din momentul în care am păşit pe salteaua unde se practică acest sport minunat, mi-am dorit să fac performanţă, să obţin rezultate de care să se mândrească antrenorii, profesorii, dar mai ales părinţii mei.

Antrenându-mă susţinut conform programului de pregătire iniţiat de către maestrul (antrenor) Marian Marin, am început să urc pe scara valorilor. Cu paşi mici, dar siguri, am păşit pe anevoiosul, obositorul, dar strălucitorul drum al campionilor.

Încă din anul 2010 rezultatele au început să apară, la concursurile memoriale şi municipale.

Datorită încrederii acordate de maestrul Marian Marin, am urcat pe muntele campionilor.

Anul 2012 a fost o explozie a rezultatelor. Am participat la Campionatul Naţional de Cadeţi, unde am obţinut medalia de bronz. A urmat Campionatul Naţional de Juniori pe Echipe, la care, alături de colegii mei, am câştigat medalia de aur şi titlul de campion al României. La finalul anului 2012 a avut loc Cupa României, la Bucureşti; participând în premieră la acest concurs, am obţinut un meritoriu loc II la categoria 96 kg.

Anul 2013 a confirmat rezultatele bune din anul precedent, cu o medalie de argint şi titlul de vicecampion al României la Campionatul Naţional Individual de Juniori (aprilie), la care se adaugă încă un titlu de campion naţional pe echipe şi un argint la Cupa României (noiembrie).

Cu toate că practic acest sport bărbătesc, antrenat fiind de maeştrii Marian Marin şi Mihai Stroia, am înţeles că luptele se dau numai şi numai pe saltea.

În viaţa de zi cu zi sunt un adolescent obişnuit, un elev care şi-ar dori rezultate la fel de bune şi la celelalte discipline de studiu şi un tânăr care-şi doreşte să treacă favorabil peste examenul de maturitate.

Menţionez că toate aceste rezultate nu le-aş fi obţinut dacă nu aş fi beneficiat de votul de încredere acordat de părintele-diriginte profesor Petrişor Simion, de profesorii clasei mele şi de doamnele director Gabriela Ilisie (acum în funcţia de Inspector Şcolar General al judeţului Ilfov) - care m-a susţinut timp de trei ani şi Mariana Fojică (actualul director) – care, deşi ne îndrumă de scurt timp, m-a încurajat foarte mult.

Sunt recunoscător şi mulţumesc din sufletul meu de copil tuturor acestor persoane care m-au antrenat, m-au educat, m-au sprijinit şi au avut încredere în mine.

Galerie foto

 

  

   

             

 


Copyright ©2013-2016 Liceul Tehnologic “Doamna Chiajna”. Toate drepturile sunt rezervate.